Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép Ubuntu 9.04

 

Operációs Rendszer Tulajdonságok:

Jelenlegi Verzió szám: 9.04

RendszerKövetelmények:

Processzor: 633Mhz

Rendszer Memória: 256Mb(512Ajánlott)

Merevlemez Szükségelet:: 4GB

 

 

 

Ismertetö:

Az Ubuntu egy népszerű, könnyen kezelhető, sokoldalú, látványos megjelenésű operációs rendszer. A legkisebb netbookoktól, a laptopokon és az asztali számítógépeken keresztül egészen az adatközpontokban lévő óriási kiszolgálókig mindenhol megállja a helyét. A rendszer szabadon letölthető, használható, továbbadható, tanulmányozható és módosítható igényei szerint. Ingyenesen használhatja üzleti célra is.
undefined
Az Ubuntu segítségével egyszerűen tájékozódhat, kommunikálhat, alkothat és dolgozhat. A rendszerben rögtön megtalálhat minden olyan fontos alkalmazást, amire a mindennapokban szüksége lehet, például Internet-böngészőt, levelezőt és csevegőt, szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt, képszerkesztőt és médialejátszót. Ha pedig mindez nem lenne elég, néhány kattintással több ezer program között válogathat kedvére, melyeket a rendszer képes automatikusan letölteni és telepíteni – mindezt pedig továbbra is teljesen ingyenesen. A rendszer és a hozzá kapcsolódó útmutató egyaránt elérhető magyarul.

Az Ubuntu fél évente jelentkezik újabb kiadással, ami azt jelenti, hogy mindig legfejlettebb technológiákat és a legújabb szolgáltatásokat használhatja. Az új kiadásokra egyszerűen és ingyenesen frissíthet. A frissítésnél megmaradnak a beállításai, adatai, csak a rendszer és az alkalmazások lesznek újabbak. A frissítéshez mindössze néhány kattintásra van szükség, az Ubuntu automatikusan elvégzi a szükséges csomagok letöltését és telepítését.

A telepítéshez egyetlen CD-re van szüksége, és az egész kevesebb, mint 25 percet vesz igénybe. Sőt, akár a CD-ről azonnal, már a telepítés előtt elkezdheti használni a rendszert. Jól hangzik? Akkor töltse le az Ubuntut, próbálja ki, és győződjön meg róla személyesen is!

Az Ubuntu Letöltése:

FIGYELEM! - Az Ubuntu Letöltéséhez Bittorrent kilens szükséges(Ajánlott az Utorrent 1.7.7 használata) Letöltheted innen: Letöltés>>>

Ubuntu letöltések:

-9.04-

32Bites Verzió: Letöltés>>>

64Bites Verzió: Letöltés>>>

 

-8.04.2 LTS-

32Bites Verzió: Letöltés>>>

64Bites Verzió: Letöltés>>>

 

<<<Vissza a Föoldalra

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.