Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ebben a MenüPontban ismertetjük meg saját fejlesztésü Béta fázisban lévö programjainkat a felhasználókal.

 

 

Szeretnéd te is kipróbálni Béta fázisban lévö Programjainkat?

Itt a lehetöség jelentkezz Béta csapatunkba!

Küld el a Jelentkezem szót a pisoftmagyarorszag@gmail.com cimre.

és mi rövid idön belül válaszolunk,vagy irj a PostaLáda Menüpont alatt,és hagyd meg e-mail cimedet is amin elérhetünk vagy msn cimedet.

 

1.Vipre Browser

Ismertetö: A Vipre Browser egy Internet Böngészö Program mely alacsony eröforrás igénye miatt ideális régebbi számitógépeken,és a Beépitett scan funkciója révén már a letöltéspillanatában megvizsgálja a Letöltött állományt,mindezt úgy hogy nem lassitja le sem a számitógépet sem a letöltést,a Kártevö Scan Funkciója a Sunbelt Vipre Rendszerén alapul.minden alkalomal amikor letöltesz egy adott állományt akkor a Vipre Browser a PISOFT és a Sunbelt Szervereivel kommunikál,mivel onnan tölti le a Virus Definiciós állományokat melyeknek össz mérete kevesebb mint 500KB.


Ezt a Programot hamarosan le tölthetik látogatóink a TechNet Portálunkon(www.technet.uw.hu)

Kép

 

2.PISOFT GameSafe BETA

A PISOFT GameSafe meglévö AntiVirusokat erösiti, és Blokkolja azokat a Támadásokat melyeket  Virusirtónk nem ismert fel.

Ellenörzése alatt tartja a Rendszert,Figyeli a Programokat és Proaktivan elháritja az Ismeretlen támadásokat. a PISOFT GameSafe A Legelterjetebb Virus Irtókal együtt müködik, PL.: AVG,Kaspersky,NOD32, és még sokk mást...